Activiteiten en workshops tijdens het festival

Diverse magische  knutsel activiteiten

Op het Magisch Verhalen Festival zijn veel leuke dingen te doen. Er kunnen verschillende magische knutsels worden gemaakt die je natuurlijk mee naar huis mag nemen.

Vergeet je geen bezoekje te brengen aan de zwerfstenen kast van de beroemde Gruffalo? Hier kun je zelf een zwerfsteen beschilderen en je eigen stenen van thuis neerleggen of ruilen met andere stenen.

Meer informatie volgt.

Boek een magische fotoshoot!

Anke de Haan van Dierbaar beeld is een gepassioneerde fotograaf uit Arnhem. Zij zorgt er altijd voor dat haar foto’s een prachtige dromerige stijl hebben door de achtergrond heel vaag te houden. 

Deze dromerige foto’s met zacht licht en wazige achtergronden zijn geschikt voor diverse soorten fotografie. Anke is ook Natuurlijk licht fotograaf en fotografeert alles wat emotionele waarde heeft voor iemand. 

 

Bij haar portretfotografie ligt alle focus op jouw kind. Ze werkt graag met natuurlijk licht, en ze zoekt altijd de mooiste plekken uit waar jouw kind in het bestaande licht het beste tot zijn recht komt. Ze zorgt voor prachtige gedempte tonen die heel mooi passen in de sfeer van haar foto’s.

Houd je van mooie foto producten zoals acryl, aluminium of canvas aan jouw muur? Dan ben je bij haar aan het juiste adres!

Je kunt op de website van Anke alvast online een afspraak boeken voor een minifotoshoot van 20 minuten in de mooie omgeving van de Carolinahoeve tijdens het Magisch Verhalen Festival. Boek op tijd, er zijn maar een beperkt aantal tijdsblokken beschikbaar!

dierbaarbeeld1.jpg

Workshop gebarentaal voor kinderen

Met een grote koffer met attributen zit Loes Willink samen met  kinderen op een groot kleed op een mooie plek. Na een korte introductie met stem toveren ze hun stem weg (zonder angst bij kleine kinderen) waarna ze de kinderen spelenderwijs verschillende gebaren aanleert. Ook leren kinderen (onbewust) communiceren zonder hun stem te gebruiken. Wat is hierbij belangrijk? Hoe roep je iemand die niet kijkt? Aan het eind van de workshop toveren ze hun stemmen weer terug en sluiten ze het af met een klein aandenken. Hierdoor nemen de kinderen de herinnering mee naar huis en kunnen ze het eventueel thuis nog een leuk vervolg geven. Deze workshop zal tijdens het festival 3x plaatsvinden en deelname is gratis!