top of page
Home / Ons aanbod / Bijzondere diners
Beige en Regenboog Collage Pride Instagr
Beige en Regenboog Collage Pride Instagr

Bijzondere diners

Social diners

Ken je het begrip anti restaurant? In Amerika is dit heel populair. Om verspilling tegen te gaan en uit principieel oogpunt, organiseren kleine groepjes mensen die elkaar niet kennen onderling een gezellig diner op een centrale locatie of bij iemand thuis.

 

Op deze manier leren ze veel nieuwe mensen kennen die allemaal op zoek zijn naar gezelligheid, lekker eten en een goed gesprek.  Ondanks dat top kok Jamie Oliver zelf ook veel restaurants heeft, ontdekte ook hij hoe gaaf dit concept is en besteedde hij er aandacht aan in één van zijn programma’s.

Tante Pollewop organiseert ook kleinschalige etentjes op inschrijving. Telkens weer op een andere bijzondere locatie.

 

Het principe is simpel:

Meld je aan voor het eerstvolgende social dinner en geef aan of jij ook iets wil maken (vol=vol, max 10 personen per keer)

Per keer wordt het menu en de prijs vooraf bekend gemaakt. 

Theater diners

Spanning, sensatie, humor en heerlijk eten staan centraal bij deze diners. In samenwerking met fijne restaurants in de omgeving organiseren wij speciaal voor jullie exclusieve avonden met bijvoorbeeld moorddiners en pub quiz diners.

Er wordt gezorgd voor een heerlijk 3- gangen diner en om je heen gebeuren een hoop leuke of spannende dingen. Vaak is er een spel element aan het diner verbonden en zijn er mooie prijzen te winnen. Een hele gezellige avond uit samen met familie, vrienden of je collega’s. Houd onze agenda goed in de gaten voor het eerstvolgende thema diner.

bottom of page