top of page
Home / Ons aanbod
Beige en Regenboog Collage Pride Instagr
Beige en Regenboog Collage Pride Instagr

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? 

Evenementen en activiteiten georganiseerd door Tante Pollewop Events zijn vrolijk, kleurrijk en divers. Gericht op mensen die bewust kiezen voor net dat stapje extra, een evenement met een “sausje”. Altijd met respect voor natuur en milieu in ons achterhoofd organiseren wij zeer uiteenlopende evenementen en activiteiten. Hieronder zie je een kleine greep uit wat wij allemaal organiseren!

Bijzondere diners

Met vrienden of collega's gezellig dineren met een Pollewop sausje? Samen eten is een geweldige manier om met elkaar in connectie te komen. 

Markten en beurzen

Tante Pollewop events wil graag aanbieden wat jij nog mist in jouw omgeving, maar dan wel graag met een stoer, jong en landelijk tintje. We kijken met veel plezier en inzet naar de wens van het publiek en spelen daar zo goed mogelijk op in.

Feestjes en partijen op maat

Heb je iets te vieren en wil je er iets bijzonders van maken? Wij nemen de organisatie geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat jij kan genieten van je bijzondere dag. 

Educatie en zakelijk

Wil je een (creatieve) training geven, of een lezing, workshop, masterclass organiseren voor je bedrijf of hobbymatig?  Ook daarvoor kun je bij ons terecht!

Bovenstaande evenementen kunnen uiteraard niet of nauwelijks plaatsvinden in een periode waarin coronamaatregelen van kracht zijn. Houdt onze website daarom goed in de gaten! Het kan zomaar weer anders zijn.

bottom of page