Home / Magisch verhalen festival

Het magisch verhalen festival!

Wij kijken terug op een prachtige en zeer geslaagde eerste editie van het Magisch Verhalen Festival, welke plaatsvond op 23 juli 2022. Zeer binnenkort kunnen we de mooie foto's ook hier met jullie delen.

Middenin het bos van de Veluwezoom ligt de Carolinahoeve, op een prachtige locatie. Met deze fijne horeca gelegenheid hebben wij dit festival zo duurzaam mogelijk georganiseerd.

Het is een festival wat in het teken staat van magie en wat verhalen daarbij kunnen doen met de fantasie van kinderen en volwassenen.

De datum voor volgend jaar is inmiddels bekend! Op 15 juli 2023 zal de tweede en speciale editie van het festival plaatsvinden bij kasteel Middachten in de Steeg.

Bekijk het filmpje en vergeet niet het geluid aan te zetten.

De afgelopen jaren kregen ook kinderen veel voor hun kiezen. Plotseling werd er gesproken over afstand houden, mondkapjes dragen, voorzichtig zijn en een tijd nergens meer naartoe kunnen. Ook de oorlog in een land hier niet ver vandaan houdt kinderen bezig. Wij vinden dat het tijd is om weer even heerlijk kind te zijn.

Mythes, legenden, elfjes, ridders, draken, alles komt aan bod. Gewoon lekker meedoen en beleven, hoe oud je ook bent. Dwalen door de bossen of rondom het kasteel, genieten van heerlijk eten, bijkletsen met vrienden, je laten verwonderen en mooie ervaringen opdoen. In de koninkrijken Camelot, Navarra en Albion valt van alles te zien en beleven. Wat dacht je van magische wandelingen, workshops en activiteiten, ontmoetingen met markante personages, verhalenvertellers, voorstellingen en een bijzonder mooie markt?

s.jpg

Het programma

Bekijk hier het volledige dagprogramma en aanvangstijden.

 

Standhouders.png

Voor de standhouders

Naast het aanbod voor kinderen zal er op het festival ruimte zijn voor maximaal 50 marktkramen en grondplaatsen...

Zonder titel (Instagram-bericht).png

Activiteiten & Workshops

Op het Magisch Verhalen Festival zijn veel leuke dingen te doen....

 

Instagram post .png

Sponsoren

Dankzij deze geweldige sponsoren kunnen wij dit festival organiseren. Bekijk ook eens hun website.

 

Middachten-slides.009.jpeg

Praktische informatie

Aanvang: van 11.00 tot 18.00 uur
Je bent altijd van harte welkom.....