top of page
Home / Magisch verhalen festival

Het magisch verhalen festival!

Wij kijken terug op een prachtige en zeer geslaagde eerste editie van het Magisch Verhalen Festival, welke plaatsvond op 23 juli 2022 middenin het bos van de Veluwezoom bij de Carolinahoeve. Met deze fijne horeca gelegenheid hebben wij dit festival zo duurzaam mogelijk georganiseerd.

Het is een festival wat in het teken staat van magie en wat verhalen daarbij kunnen doen met de fantasie van kinderen en volwassenen.

De datum van dit jaar is inmiddels bekend! Op 15 juli 2023 zal de tweede en speciale editie van het festival plaatsvinden bij kasteel Middachten in de Steeg. Het beloofd weer een geweldige beleving te worden voor jong en oud. Binnenkort tickets hier verkrijgbaar!

Bekijk het filmpje en vergeet niet het geluid aan te zetten.

De afgelopen jaren kregen ook kinderen veel voor hun kiezen. Plotseling werd er gesproken over afstand houden, mondkapjes dragen, voorzichtig zijn en een tijd nergens meer naartoe kunnen. Ook de oorlog in een land hier niet ver vandaan houdt kinderen bezig. Wij vinden dat het tijd is om weer even heerlijk kind te zijn.

Mythes, legenden, elfjes, ridders, draken, alles komt aan bod. Gewoon lekker meedoen en beleven, hoe oud je ook bent. Dwalen door de bossen of rondom het kasteel, genieten van heerlijk eten bij het ministerie van lekkere hapjes, bijkletsen met vrienden, je laten verwonderen en mooie ervaringen opdoen. In de koninkrijken Camelot, Navarra en Albion valt van alles te zien en beleven. Wat dacht je van magische wandelingen, workshops en activiteiten, ontmoetingen met markante personages, verhalenvertellers, voorstellingen en een bijzonder mooie markt?​

Zou je zelf graag ook je steentje willen bijdragen? Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met de kaartverkoop (kassa), aan de slag willen als super leuke kabouterhulp of als knutsel begleiders.

s.jpg

Het programma

Bekijk hier het volledige dagprogramma en aanvangstijden.

 

Middachten-slides.009.jpeg

Praktische informatie

Aanvang: van 11.00 tot 18.00 uur
Je bent altijd van harte welkom.....

Ontwerp zonder titel (9).png

Toegangsprijzen en tickets

Binnenkort koop hier je toegansbewijs met korting!

 

20220723_134700.jpg

Voor de standhouders

Naast het aanbod voor kinderen zal er op het festival ruimte zijn voor maximaal 50 marktkramen en grondplaatsen...

20220723_150634.jpg

Activiteiten & Workshops

Op het Magisch Verhalen Festival zijn veel leuke dingen te doen....

 

Kopie van Instagram oproep sponsoren.png

Sponsoren

Dankzij deze geweldige sponsoren kunnen wij dit festival organiseren. Bekijk ook eens hun website.

 

bottom of page