top of page
Home / Magisch verhalen festival

Het magisch verhalen festival!

Op 15 juli 2023 heeft de tweede en speciale editie van het festival plaatsgevonden bij kasteel Middachten in De Steeg. Het was weer een geweldige beleving voor jong en oud. Binnenkort verschijnen de prachtige foto's op de website.

Het Magisch Verhalen Festival is een festival wat in het teken staat van magie en wat verhalen daarbij kunnen doen met de fantasie van kinderen en volwassenen.

De afgelopen jaren kregen ook kinderen veel voor hun kiezen. Plotseling werd er gesproken over afstand houden, mondkapjes dragen, voorzichtig zijn en een tijd nergens meer naartoe kunnen. Ook de oorlog in een land hier niet ver vandaan houdt kinderen bezig. Wij vinden dat het tijd is om weer even heerlijk kind te zijn.

Mythes, legenden, elfjes, ridders, draken, alles komt aan bod. Gewoon lekker meedoen en beleven, hoe oud je ook bent. Dwalen door de tuinen of rondom het kasteel, genieten van heerlijk eten bij het ministerie van lekkere hapjes, bijkletsen met vrienden, je laten verwonderen en mooie ervaringen opdoen. In de koninkrijken Camelot, Navarra en Albion viel van alles te zien en beleven. Daarnaast stond er in de weide van Nurryn en op de velden van Ehilon ook veel moois te gebeuren. Wat dacht je van magische wandelingen, workshops en activiteiten, theater en circusvoorstellingen, ontmoetingen met markante personages, verhalenvertellers, genieten van muziek en een bijzonder mooie markt?​

Ons streven is om ook in 2024 weer een mooi festival te organiseren. Wil je op welke manier dan ook daaraan deelnemen? Je bent van harte welkom. Je kunt een mailtje sturen naar info@tantepollewopevents.nl

s.jpg

Het programma

Bekijk hier het volledige dagprogramma en aanvangstijden.

 

Middachten-slides.009.jpeg

Praktische informatie

Aanvang: van 11.00 tot 18.00 uur
Je bent altijd van harte welkom.....

Ontwerp zonder titel (9).png

Toegangsprijzen en tickets

Koop hier je toegansbewijs met korting!

 

20220723_134700.jpg

Voor de standhouders

Naast het aanbod voor kinderen zal er op het festival ruimte zijn voor maximaal 50 marktkramen en grondplaatsen...

20220723_150634.jpg

Activiteiten & Workshops

Op het Magisch Verhalen Festival zijn veel leuke dingen te doen....

 

Kopie van Instagram oproep sponsoren.png

Sponsoren

Dankzij deze geweldige sponsoren kunnen wij dit festival organiseren. Bekijk ook eens hun website.

 

bottom of page