top of page
Home / Initiatieven

Initiatieven

We vinden het fijn om anderen te kunnen helpen of een glimlach te bezorgen.  Af en toe hebben we leuke ideeën, die we met hulp van anderen uitwerken. Hieronder kan je zien waar we nu mee bezig zijn. 

Een bloemetje!

Zomaar een bos bloemen, dat is altijd fijn! 

Het plan:

We zetten vazen gevuld met een mooie bos bloemen willekeurig bij mensen voor de deur. Er hangt een kaartje aan met uitleg.

Zodra de bloemen zijn uitgebloeid, kunnen ze worden gevuld met nieuwe bloemen (gekocht, wild geplukt of uit de tuin) en bij iemand anders op de stoep worden gezet. 

We mochten we een partij mooie vazen ophalen bij 2switchdieren, die Petite Fleur in Rheden heeft gevuld met prachtige bloemen. Op het moment circuleren de vazen in de gemeente Rheden. Wie weet heb jij straks een leuke bos voor je deur staan!

 

De regiobode schreef er een artikel over, je vindt het hier.

450 jaar gemeente Rheden

De gemeente Rheden bestaat in 2023 450 jaar! Vanuit de werkgroep cultuur en verbinden denken en werken wij mee aan de totstandkoming van een jaar vol prachtige evenementen en activiteiten in het kader van dit jubileum. Zo maakt ons Magisch Verhalen Festival dit jaar onderdeel uit van de speciale programmering en verzorgen wij het educatieve aanbod voor de basisscholen. Op de site van de gemeente wordt beschreven dat wij willen laten zien dat er samen wordt gewerkt aan een mooie Rhedense omgeving waar mensen zich vrij en verbonden mogen voelen. Met elkaar en met de prachtige omgeving. Wil je dit jaar een bezoekje brengen aan één of meerdere van de 7 dorpen van de gemeente Rheden? Kijk dan eerst even op de website van de gemeente. Meer informatie over de complete programmering kun je hier vinden.

Volg onze acties via Facebook en Instagram!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page