top of page
Home / Ons aanbod / Moorddiner
Beige en Regenboog Collage Pride Instagram Verhaal (13).png

Wat zijn de kosten?

Het belooft een onvergetelijke avond te worden. Er zijn maximaal 50 kaarten per avond beschikbaar, dus meld je snel aan!

Meld je snel aan!

Geniet van heerlijk eten, aangekleed met kippenvel, interactie, humor en competitie. Houd je wel van een mysterie, en ben je ook nog eens fan van lekker en goed eten? Dan wil je deze avond niet missen! Ben je niet de allerbeste speurneus? Wees gerust, je krijgt van te worden al enkele hints om op te broeden.

Ontmasker jij de moordenaar?

Er is een moord gepleegd in het restaurant, niemand mag eruit tot de dader is gevonden! Gelukkig is dat precies iets voor jou om je tanden in te zetten. Terwijl je geniet van drie heerlijke dinergangen, met producten uit de streek, ga je samen met je groepje op onderzoek uit.

Kom naar het spannendste etentje van het jaar! 

Voor een compleet avondje uit inclusief 3-gangen diner, 2 drankjes naar keuze en koffie of thee betaal je €59,95 per persoon.

Locaties

Een nieuwe datum is nog niet bekend. Onze vorige moorddiners werden gehouden bij restaurant La Maison du Steeg, in de Steeg en bij restaurant Loenermark in Loenen februari 2023. Beide data waren zeer snel uitverkocht. Extra data volgen.

Het moorddiner

In verband met het coronavirus zijn ook wij helaas genoodzaakt maatregelen te treffen volgens de op dat moment geldende richtlijnen.

bottom of page