top of page
Home / Ons aanbod / Moorddiner
Beige en Regenboog Collage Pride Instagram Verhaal (13).png

Wat zijn de kosten?

Het belooft een onvergetelijke avond te worden. Er zijn maximaal 50 of 60 kaarten per avond beschikbaar afhankelijk van het restaurant, dus meld je snel aan!

Meld je snel aan!

Geniet van heerlijk eten, aangekleed met kippenvel, interactie, humor en competitie. Houd je wel van een mysterie, en ben je ook nog eens fan van lekker en goed eten? Dan wil je deze avond niet missen! Ben je niet de allerbeste speurneus? Wees gerust, je krijgt van te worden al enkele hints om op te broeden.

Ontmasker jij de moordenaar?

Er is een moord gepleegd in het restaurant, niemand mag eruit tot de dader is gevonden! Gelukkig is dat precies iets voor jou om je tanden in te zetten. Terwijl je geniet van drie heerlijke dinergangen, met producten uit de streek, ga je samen met je groepje op onderzoek uit.

Kom naar het spannendste etentje van het jaar! 

Voor een compleet avondje uit inclusief 3-gangen diner, 2 drankjes naar keuze en koffie of thee betaal je €59,95 per persoon bij de moorddiners in restaurant Loenermark in Loenen en bij eetcafé Bruut in Doesburg.

Voor de avond in restaurant La Maison du Steeg in De Steeg betaal je ook €59,95 per persoon maar dan zijn de drankjes niet inbegrepen. Deze dienen los te worden voldaan bij het restaurant.

Locaties

Het moorddiner

De eerste nieuwe data zijn bekend! Er is 1 moorddiner in het najaar van 2023 georganiseerd en 4 in het eerste kwartaal van 2024.

Het stuk is ten opzichte van vorig seizoen nog niet aangepast. Dit is goed om te weten als je eerder bent geweest.

Vrijdag 17 november 2023 om 19.00 uur in restaurant Loenermark in Loenen

Vrijdag 12 januari  2024 om 19.00 uur in restaurant Loenermark in Loenen NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR

Vrijdag 26 januari 2024 om 19.00 uur in restaurant La Maison du Steeg in De Steeg.

Vrijdag 2 februari 2024 om 19.00 uur in eetcafé Bruut in Doesburg UITVERKOCHT

Zaterdag 24 februari 2024 om 19.00 uur in eetcafé Bruut in Doesburg UITVERKOCHT

Tip: Wees er snel bij want er is beperkt plaats en de avonden zijn altijd snel uitverkocht!

In verband met het coronavirus zijn ook wij helaas genoodzaakt maatregelen te treffen volgens de op dat moment geldende richtlijnen.

bottom of page