top of page

Een bijzondere markt op het festival

Ook op 7 juli 2024 zal er naast het aanbod voor kinderen op het festivalterrein, ruimte zijn voor marktkramen en grondplaatsen op de veldjes en langs een prachtige laan aan de voet van het kasteel. Op de markt zal aanbod te vinden zijn voor jong en zeker ook voor oud (ouders, opa's en oma's enz.) Wij zoeken daar hele speciale standhouders voor. Geen doorsnee, grote aanbieders van commerciële waar, maar juist die aparte, "kleinere" ondernemers die mooie dingen maken en/of verkopen op het gebied van kinderen, stoere papa's en hippe mama's, groen en duurzaamheid.

 

Heb je een webshop, winkel of ben je anderzijds ondernemer en wil je graag meedoen? Dan kun je een marktkraam huren. Ook horeca is welkom om te reageren.

Ben je uitsluitend hobbymatig bezig maar wil je toch graag iets verkopen? Huur dan een grondplaats.

Met betrekking tot de horeca zijn we voor 2024 compleet voorzien. Bij het ministerie van lekkere hapjes kun je je buik weer vullen met de heerlijkheden van de volgende ondernemers:

Ijsje van een meisje - heerlijk schepijs, slushie en ijskoffie

Soete broodjes- bijzonder zoet gedraaid brood van de houtskool bbq

Mijn koffieboontje- koffie, thee, water, frisdrank, verse Spakenburgse koek

Jaylin's sweets- suikerspin, popcorn en snoepjes, verkocht vanuit een schattig huisje

Île Flottante- kinderdrankjes, worstjes op een stokje in brood gewikkeld. Kraft bakjes met snoepgroente of mini tacotaartjes met stukjes gehakt/ tomaat/ei/havermelk. Taco met gekruid pulled jackfruit met huisgemaakte bbq saus, salade, gesmolten kaas. Pistolet (vegetarische en gangbaar),knak met salade en pittige saus. Bio hamburger  broodje met rucola, uien, tomaat, ei en bacon.  Huisgemaakte knoflooksaus!

Op hete kolen- Fantastische verse, ambachtelijke friet

Een kraam of grondplaats huren?

Als je een marktkraam huurt dan staat er voor de gehele dag een kraam tot je beschikking (marktkramen 4.00 x 1.10 meter met afdakje) . De kraamhuur  bedraagt €80 excl. btw en stroom (stroomtoeslag €15 excl btw).

Een grondplaats voor particulieren kost €30 excl. Btw. Je mag dan zelf een tafeltje, bolderkar of andere vorm van presentatie meenemen.

De markt duurt net als de overige activiteiten van 11.00 tot 17.30 uur. Het gaat dus om 1 festival dag.

We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met exclusiviteit.

Aanmelding en plaatsing

Aanmelden betekent niet direct ook plaatsing. We zullen je aanmelding met aandacht behandelen en bekijken of jouw aanbod past binnen het beeld dat we voor ogen hebben. Je hoort zo snel mogelijk of jouw aanmelding wordt omgezet tot inschrijving. 

De inschrijving voor 2024 is inmiddels geopend!

bottom of page