top of page

Een bijzondere markt op het festival

Ook op 15 juli 2023 zal er naast het aanbod voor kinderen op het festivalterrein, ruimte zijn voor marktkramen en grondplaatsen langs een prachtige laan aan de voet van het kasteel. Op de markt zal aanbod te vinden zijn voor jong en zeker ook voor oud (ouders, opa's en oma's enz.) Wij zoeken daar hele speciale standhouders voor. Geen doorsnee, grote aanbieders van commerciële waar, maar juist die aparte, "kleinere" ondernemers die mooie dingen maken en/of verkopen op het gebied van kinderen, stoere papa's en hippe mama's, groen en duurzaamheid.

 

Heb je een webshop, winkel of ben je anderzijds ondernemer en wil je graag meedoen? Dan kun je een marktkraam huren. Ook horeca is welkom om te reageren (inmiddels voorzien).

Ben je uitsluitend hobbymatig bezig maar wil je toch graag iets verkopen? Huur dan een grondplaats.

Inmiddels zijn al onze kramen en grondplaatsen verhuurd. Interesse in een plaats voor volgend jaar? Stuur gerust een mailtje.

Een kraam of grondplaats huren?

Als je een marktkraam huurt dan staat er voor de gehele dag een kraam tot je beschikking (marktkramen 4.00 x 1.10 meter met afdakje) . De kraamhuur  bedraagt €80 excl. Btw.

Een grondplaats voor particulieren kost €30 excl. Btw. Je mag dan zelf een tafeltje, bolderkar of andere vorm van presentatie meenemen.

De markt duurt net als de overige activiteiten van 11.00 tot 18.00 uur. Het gaat dus om 1 festival dag.

We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met exclusiviteit.

Aanmelding en plaatsing

Aanmelden betekent niet direct ook plaatsing. We zullen je aanmelding met aandacht behandelen en bekijken of jouw aanbod past binnen het beeld dat we voor ogen hebben. Je hoort zo snel mogelijk of jouw aanmelding wordt omgezet tot inschrijving. 

Helaas is alles voor 2023 vol!

bottom of page