top of page
Home / Magisch verhalen festival / Praktische informatie

Praktische informatie Magisch Verhalen Festival 2023

Algemene festival informatie

Aanvang festival 15 juli 2023: 11.00 uur

Einde festival: 18.00 uur

De toegang tot het festival zal in 2023 niet meer gratis zijn. Om een prachtig programma aan te kunnen bieden zijn wij genoodzaakt een laag entree bedrag te vragen. Kaarten kunnen alvast online gekocht worden om lange rijen te voorkomen. Een kaartje kopen kan tijdens het festival ook bij de kassa maar online zijn de kaartjes zelf iets voordeliger en ben je bovenal een stuk sneller binnen. We hopen dat je dit festival en de toekomst ervan een warm hart toe draagt. Met veel liefde en energie organiseren wij dit festival voor jou in een nog steeds zeer onzekere tijd voor de evenementen branche.

Bereikbaarheid & parkeren

Kasteel Middachten is vanuit de dorpen in de omgeving uitstekend te fietsen. Als je toch met de auto komt dan kun je deze de hele dag parkeren op het speciale parkeerplaats veld naast het kasteel t.h.v. de Smidsallee. Verkeersregelaars wijzen je de weg. Het zou zomaar kunnen dat je daar al een bijzondere bewoner van één van onze koninkrijken tegenkomt op weg naar het festival. 

Is de parkeerplaats toch vol? Dan wordt aangeraden om de auto te parkeren op een alternatieve parkeerplaats:

 

Parkeerplaats sportclub EDS – Eikenstraat 3A- Ellecom

Parkeerplaats Sterrebos – Zutphensestraatweg – Ellecom

Check je route voor je vertrekt.

Belangrijke informatie over betalen op het festival

Pinnen is bij de meeste standhouders en horeca gelegenheden mogelijk maar bij sommige kleinere ondernemers en aanbieders zoals de magische toiletdames kan dat wat lastiger zijn. Wij geven als tip mee om voldoende contant geld mee te brengen voor de zekerheid. Ook wordt er bij een enkele activiteit een kleine extra bijdrage gevraagd en is het handig dit contant te voldoen.

Tijdens het Magisch Verhalen Festival willen we iedereen blij maken met de lekkerste hapjes en drankjes. Wat dacht je van heerlijke gerookte producten op een vers afgebakken bagel van Smokey Bear? Zij bieden ook alcoholvrije drankjes en een limonadekabouter aan. Zelf tappen met een duurzame beker, hoe leuk is dat? Of wat denk je van vrolijke suikerspinnen en popcorn van de Fun foodtruck , magische pizza's van Di Stefano of de beroemde ambachtelijke friet van Op hete kolen? Daarnaast kun je ook terecht bij Soete broodjes. Zij maken zoet brood wat gegaard wordt boven een houtskool barbecue. Door vers deeg en speciale kruidenmix die door het deeg zit is dit product speciaal. Je zal zo'n smaakexplosie nergens anders ervaren! Natuurlijk is er ook heerlijke koffie en thee. Dit gaat prima samen met goed belegde (toppings) verse, warme stroopwafels. Dit lekkers kun je scoren bij Yaz espressobar. Tot slot kunnen de papa's en mama's terecht bij de Noordelijke mederij om te genieten van echte stoere mede (honingbier). Kortom, het aanbod mag met recht het ministerie van lekkere hapjes worden genoemd. Kom ze allemaal uitproberen!

Het ministerie van lekkere hapjes

bottom of page