Praktische informatie Magisch Verhalen Festival

Algemene festival informatie

Aanvang festival: 11.00 uur

Einde festival: 18.00 uur

De toegang tot het festival is gratis en je bent altijd van harte welkom. Wel vragen wij je aandacht voor onze informatiestand waar je een kleine vrijwillige bijdrage kunt doneren als je dit festival en de toekomst ervan een warm hart toe draagt. Met veel liefde en energie organiseren wij dit festival voor u in een nog steeds zeer onzekere tijd voor de evenementen branche.

Bereikbaarheid & parkeren

Omdat de Carolinahoeve middenin het bos ligt adviseren wij met klem en waar mogelijk om lopend of met de fiets te komen. Als je toch met de auto komt dan kun je deze gratis parkeren op parkeerplaats de Lappendeken. Van daaruit volg je de borden al wandelend naar de Carolinahoeve en het terrein. Het is ongeveer 20 minuten lopen naar De Carolinahoeve door een prachtig stuk bos. Het zou zomaar kunnen dat je nog een bijzondere bewoner van één van onze koninkrijken tegenkomt op weg naar het festival. Minder validen kunnen een auto-dagvergunning aanvragen bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Binnenkort volgt meer parkeer informatie

Belangrijke informatie over betalen op het festival

De Carolinahoeve bevindt zich op een fantastische locatie. De keerzijde hiervan is dat het soms kan gebeuren dat de internetverbinding buiten het pand van de Carolinahoeve even niet meewerkt. Natuurlijk is pinnen bij de Hoeve en bij de standhouders mogelijk maar wij geven als tip mee om voldoende contant geld mee te brengen voor de zekerheid. Ook wordt er voor sommige workshops een kleine bijdrage gevraagd en is het handig dit contant te voldoen.