Home / Magisch verhalen festival / Praktische informatie

Praktische informatie Magisch Verhalen Festival 2022

Algemene festival informatie

Aanvang festival: 11.00 uur

Einde festival: 18.00 uur

De toegang tot het festival is gratis en je bent altijd van harte welkom. Wel vragen wij je aandacht voor onze informatiestand waar je een kleine vrijwillige bijdrage kunt doneren als je dit festival en de toekomst ervan een warm hart toe draagt. Met veel liefde en energie organiseren wij dit festival voor jou in een nog steeds zeer onzekere tijd voor de evenementen branche.

Bereikbaarheid & parkeren

Omdat de Carolinahoeve middenin het bos ligt adviseren wij met klem en waar mogelijk om lopend of met de fiets te komen. Als je toch met de auto komt dan kun je deze gratis parkeren op parkeerplaats de Lappendeken. Van daaruit volg je de borden al wandelend naar de Carolinahoeve en het terrein. Het is ongeveer 20 minuten lopen naar De Carolinahoeve door een prachtig stuk bos. Met de fiets ben je er in 8 minuten. Het zou zomaar kunnen dat je nog een bijzondere bewoner van één van onze koninkrijken tegenkomt op weg naar het festival. Minder validen kunnen een auto-dagvergunning aanvragen bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. LET OP! De lappendeken wordt veel gebruikt en een volle parkeerplaats wordt al vroeg in de ochtend verwacht. Er bestaat dus een grote kans dat je deze parkeerplaats níet kunt gebruiken.

Er wordt aangeraden om de auto te parkeren op een alternatieve parkeerplaats:

 

Parkeerplaats Middachten – t.h.v. Smidsallee 18 – De Steeg

39 minuten lopen - 14 minuten fietsen – 3,1KM

NS- Station Dr. Langemeijerweg / Steenslag – Rheden

53 minuten lopen – 19 minuten fietsen – 5,0KM

Parkeerplaats sportclub EDS – Eikenstraat 3A- Ellecom

41 minuten lopen – 15 minuten fietsen – 3,2KM

Parkeerplaats Sterrebos – Zutphensestraatweg – Ellecom

37 minuten lopen – 18 minuten fietsen – 3,0KM

Parkeerplaats Posbank – Nationaal park veluwezoom

43 minuten lopen – 17 minuten fietsen – 3,2KM Let op, door actuele ontwikkelingen kan deze parkeerplaats gesloten zijn in het weekend. Check je route voor je vertrekt.

Belangrijke informatie over betalen op het festival

De Carolinahoeve bevindt zich op een fantastische locatie. De keerzijde hiervan is dat het soms kan gebeuren dat de internetverbinding buiten het pand van de Carolinahoeve niet meewerkt. Natuurlijk is pinnen bij de Hoeve en op het terras mogelijk maar omdat de standhouders iets verder staan geven wij nadrukkelijk als tip mee om voldoende contant geld mee te brengen voor de zekerheid. Ook wordt er bij een aantal workshops een kleine bijdrage gevraagd en is het handig dit contant te voldoen.