top of page
Home / Magisch verhalen festival / Praktische informatie

Praktische informatie Magisch Verhalen Festival 2023

Algemene festival informatie

Aanvang festival 15 juli 2023: 11.00 uur

Einde festival: 18.00 uur

De toegang tot het festival zal in 2023 niet meer gratis zijn. Om een prachtig programma aan te kunnen bieden zijn wij genoodzaakt een laag entree bedrag te vragen. Dit bedrag wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt en kaarten kunnen dan ook alvast online gekocht worden om lange rijen te voorkomen. Een kaartje kopen kan tijdens het festival ook bij de kassa. We hopen dat je dit festival en de toekomst ervan een warm hart toe draagt. Met veel liefde en energie organiseren wij dit festival voor jou in een nog steeds zeer onzekere tijd voor de evenementen branche.

Bereikbaarheid & parkeren

Kasteel Middachten is vanuit de dorpen in de omgeving uitstekend te fietsen. Als je toch met de auto komt dan kun je deze tegen een kleine bijdrage de hele dag parkeren op het speciale parkeerplaats veld naast het kasteel t.h.v. de Smidsallee. Verkeersregelaars wijzen je de weg. Het zou zomaar kunnen dat je daar al een bijzondere bewoner van één van onze koninkrijken tegenkomt op weg naar het festival. 

Is de parkeerplaats toch vol? Dan wordt aangeraden om de auto te parkeren op een alternatieve parkeerplaats:

 

Parkeerplaats sportclub EDS – Eikenstraat 3A- Ellecom

Parkeerplaats Sterrebos – Zutphensestraatweg – Ellecom

Check je route voor je vertrekt.

Belangrijke informatie over betalen op het festival

Pinnen is bij de meeste standhouders en horeca gelegenheden mogelijk maar bij sommige kleinere ondernemers en aanbieders kan dat wat lastiger zijn. Wij geven als tip mee om voldoende contant geld mee te brengen voor de zekerheid. Ook wordt er bij een enkele activiteit een kleine extra bijdrage gevraagd en is het handig dit contant te voldoen.

bottom of page