top of page

Activiteiten voor jong en oud

Diverse  knutsel activiteiten

Natuurheld Petra ontwikkelt voor de jonge bezoekers verschillende activiteiten. Kom gezellig knutselen, kleuren, een spel doen met je familie of doe mee met de leerzame en speurtocht in het mooie park tegenover de wijngaard. Wie weet wat je tegenkomt. De activiteiten zijn te vinden onder de tent  en bij de kraam op het pleintje voor de wijngaard.

Op de foto!

Natuurlijk is het ook voor iedereen weer mogelijk om op de foto te gaan met onze mascotte meneer Bij. Dan heb je meteen een leuke herinnering aan deze leuke dag.

Wil je een professionele foto laten maken van jezelf of van je gezin? Een mooie lentefoto of speciaal voor moederdag? Dat kan! Fotograaf Fenneke Visscher uit Rheden heeft een leuke plek op het terrein waar ze iedereen (van jong tot oud, alleen of samen) mooi op de foto zet. Na dit event kun je jouw leukste foto’s nabestellen.

Interactieve lezingen en workshops voor alle leeftijden

Ook dit jaar kun je bij diverse standhouders terecht voor nuttige en praktische informatie over de natuur. Ook worden er diverse workshops aangeboden. Inhoudelijke informatie volgt.

20230520_110638.jpg

Gezellig voorlezen

De voorleesvrijwilligers van de Zoomerij Dieren (bibliotheek x cultuur)  en van Grootouders voor het Klimaat lezen leuke en leerzame verhalen voor over bijen, de natuur en nog veel meer. Kom je ook lekker luisteren, in de gezellige voorleestent op het plein voor de wijngaard? Voor alle leeftijden.

Koning bij maakt je blij met zijn muziek!

Gepassioneerd, origineel en vrolijk weet Roeland Aerden van Aerdrijk entertainment met zijn muzikale aanwezigheid elk evenement om te vormen tot een sfeervolle belevenis. Roeland zal aanwezig zijn als koning Bij. De Bijenkoning is niet alleen de grootste maar ook de meest muzikale bij van het hele volk. Hij zoemt vrolijke wijsjes en zingt en vertelt over bloemetjes en bijtjes, over de de koningin haar schoonheid en ij, maar ook over andere dieren en planten. Daarbij speelt hij gitaar, neusfluit, voettamboerijn en natuurlijk kazoe. 

20230520_111339.jpg
KAZOEMZOEM 2021-06-10 (25)v.jpg
20230520_124033_edited.jpg

Gezellige kraampjes met "bij"zonder aanbod

De Arnhemsestraatweg richting de wijngaard Hof te Dieren zal gevuld zijn met kraampjes die je niet iedere dag tegenkomt. Bezoek onze gezellige én leerzame markt. Wil je weten wie er komen? Kijk dan even bij onze standhouders.

20230520_114944.jpg
bottom of page