top of page

Een bijzondere lente markt tijdens Dol op groen! Hof te Dieren

In de richting van de wijngaard, langs het prachtige Hof te Dieren in Dieren zul je aan de Arnhemsestraatweg verschillende bijzondere kraampjes tegenkomen. Je kunt er iets kopen of je kunt er toffe informatie vinden om de bij en andere insecten te helpen overleven.

Binnenkort staan hier weer de leukste kraamhouders beschreven:

Een kraam of grondplaats huren?

Als je een marktkraam huurt dan staat er voor de gehele dag een kraam tot je beschikking (marktkramen 4.00 x 1.10 meter met afdakje én achterzeil) . De kraamhuur  bedraagt €52,50 exclusief BTW. Stroom is langs de Arnhemsestraatweg helaas niet mogelijk, maar in geval van nood kan een klein apparaatje kosteloos worden opgeladen in het hoofdgebouw van de wijngaard.

Een grondplaats kost €30 exclusief BTW. Je mag dan zelf een tafeltje, bolderkar of andere vorm van presentatie meenemen.

Binnen de muren van de wijngaard zullen de foodtrucks/ aanbieders worden opgesteld. Deze plaatsen kosten €30 exclusief BTW en stroom. Stroomtoeslag €10 exclusief BTW.

Kramen binnen de muren van de wijngaard die gebruikt worden voor de verkoop van voedsel, worden ook verhuurd voor

€ 52,50 exclusief BTW en stroom. 

De markt duurt net als de overige activiteiten van 11.00 tot 17.00 uur. 

We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met exclusiviteit.

Aanmelding en plaatsing

Wij zijn nog op zoek naar aanbieders van stekjes, zaden, planten, groenten en bloemen. Ook particulieren en hobbytuinders zijn hartelijk welkom. Aanmelden betekent niet direct ook plaatsing. We zullen je aanmelding met aandacht behandelen en bekijken of jouw aanbod past binnen het beeld dat we voor ogen hebben. Je hoort zo snel mogelijk of jouw aanmelding wordt omgezet tot inschrijving. Bij interesse kun je mailen naar info@tantepollewopevents.nl

bottom of page